Lørdag 25. november 2017 · kl. 18.30

KØB BILLET
Spisning i Foyer

JULEFROKOST

Det bliver det forrygende Gasolin-kopi band SMUKKE MØLLER der spiller op til årets festlige julefrokost i Foderstoffen. Først serveres julebuffet og herefter er det på med danseskoene og rock igennem til gode gamle Kim Larsen og Gasolin-hits.

 

Husker du, da Inga og Katinka trak Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retrorock,og evighedsstudenten Pilly Willy måtte sande, at det er en kold tid, vi lever i Hvad med Rabalderstræde, hvor der var sprut i stride strømme,frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig gik ud? Hvis du gør, er du gået helt rigtigt hos Smukke Møller, der med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere! Så er du til Gasolin, inciterende rytmer og et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør og Kim Larsen når han er bedst, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det. Hvis du vil have mig, så kom og tag mig.

Smukke Møller er en samling af erfarne musikere, der har været en del af det danske musikmiljø i mere end 20 år. Dette er rygraden i Smukke Møllers tætte og dynamiske sammenspil. Sammenholdet og karmaen smelter sammen til et stærkt og kraftfuldt udtryk.

KØB BILLET
Spisning i Koncertsal

Der mulighed for at vælge om man vil sidde i koncertsalen tæt på dansegulvet eller foyeren tæt på baren.

TAG TOGET

Foderstoffen · Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe · Email: foderstoffen@foderstoffen.dk

Foderstoffen
Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe
foderstoffen@foderstoffen.dk

Foderstoffen

 Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe

Email: foderstoffen@foderstoffen.dk