Lørdag 2. september 2017 · kl. 21.00

KØB BILLET

BENT FABRICIUS BJERRE

Bent Fabricius Bjerre med Trine Pallesen og trioen "De Græd"

 

Bent Fabricius-Bjerre har gennem sit lange liv underholdt og begejstret med sin fantastiske musik. Med sange som ”Alley Cat”, ”Forelsket i København”, ”Olsenbanden”, ”Duerne flyver”og ”Matador”, har han gang på gang, vist sig som en komponist med en lang holdbarhed, og i den grad sat sit præg på den musikalske kultur i Danmark.

 

”De Græd” hedder det lille orkester Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 1998 tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter. Orkestret spiller stadig sammen og bedre end nogensinde.

 

De Græd består af sanger Jesper Stilgren, guitarist David Springborg og bassist Niels Ovesen.

 

Skuespillerinden Trine Pallesen er mest kendt for sine teaterroller, men vi kender hende også fra tv-serierne Forbrydelsen, Rejseholdet. Hvad mange ikke er klar over, er, at hun er en formidabel sangerinde, og det vil publikum kunne få fornøjelsen af at høre ved koncerterne.

 

Bent Fabricius Bjerre modtog i maj måned en ærespris i Cannes for et livslangt bidrag til filmmusikken. http://www.dr.dk/nyheder/kultur/musik/i-dag-hylder-cannes-den-danske-legende-bent-fabricius-bjerre-modtager-aerespris

KØB MAD I FOYER

SPISNING I FOYER
Det er muligt at tilkøbe Foderstoffens 2-retters menu til dette arrangement, som serveres i foyeren fra kl. 18.30. Der er reserveret pladser i koncertsalen til de spisende gæster.

PRIS FOR SPISNING I FOYER
· 160 kr
· 190 kr (ikke medlem)

TAG TOGET

Foderstoffen · Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe · Email: foderstoffen@foderstoffen.dk

Foderstoffen
Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe
foderstoffen@foderstoffen.dk

Foderstoffen

 Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe

Email: foderstoffen@foderstoffen.dk